Palvelumme

Suursiivous

Tarjoamme suursiivousta yrityksille. Suursiivous sisältää esimerkiksi lattioiden peruspesun ja vahauksen, kokolattiamattojen pesun, tekstiilipintaisten huonekalujen pesun ja ikkunoiden pesun.

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen suursiivouksesta.  

Ylläpitosiivous, Toimistosiivous

Tarjoamme ylläpitosiivousta yritysten toimitiloihin. Räätälöimme palvelut asiakkaiden siivoustarpeiden mukaan niin, että toimitilat vastaavat sovittua puhtaustasoa.

Ota yhteyttä, niin sovitaan juuri yrityksesi tarpeiden mukainen puhtauspalvelu. 

Ikkunanpesut

Tarjoamme ikkunanpesuja niin kotitalouksiin kuin julkisiin rakennuksiin. Meillä on kokemusta ja välineet myös vaativimpiin ikkunanpesuihin, kuten nosturia vaativiin korkeisiin ikkunoihin.

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen ikkunanpesuista.

Raivaussiivous

Tarjoamme raivaussiivouksia koteihin. Raivaussiivous on tarpeen silloin, kun asunnossa on paljon poistettavaa tavaraa tai roskia sekä asunnossa on selkeä siivouksen tarve.

Ota yhteyttä, niin sovitaan aika maksuttomalle kartoituskäynnille. Kartoituskäynnin jälkeen annamme siivoustarjouksen.

Loppusiivous

Tarjoamme loppusiivoukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Meiltä onnistuu myös asuntojen tyhjennykset tai huonekalujen poisvienti tarvittaessa.

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen ja tarvittaessa sovitaan aika maksuttomaan kartoituskäyntiin.

Tekstiilipesut

Tarjoamme tekstiilipintaisten huonekalujen pesua yrityksille, kuten toimistojen työtuolien ja sohvien pesut. Huonekalujen pesun lisäksi meiltä onnistuu tekstiilipintaisten huonekalujen suoja-ainekäsittely.

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen tekstiilipesuista.

Tyhjennyspalvelu

Tarjoamme kaikenlaisten huonekalujen, tavaroiden ja kodinkoneiden poiskuljetusta. Tyhjennämme kaikenlaiset tilat, kuten asunnot, toimitilat ja varastot nopealla aikataululla - jopa seuraavana arkipäivänä! Kierrätämme noudetut tavarat asianmukaisesti jäteasemilla.

Kysy tarjousta soittamalla tai sähköpostitse!

Graffitien poisto

Tarjoamme graffitien poistoa Uudenmaan alueella. 

Pyydä tarjous!

Käsihuuhdeautomaattien vuokraus

Meiltä voit vuokrata tilaisuuksiin tai tapahtumiin käsihuuhdeannostelijat sekä annostelijoiden telineet. Toimitamme automaatit tarvittaessa kohteisiin, sekä huolehdimme niiden täytöstä. Käsihuuhdeannostelijoita voi vuokrata yhdeksi päiväksi tai pidemmäksi aikaa kerrallaan.

Kaikki desinfiointilaitteemme ovat kosketusvapaita sumuautomaatteja.

Kysy tarjousta soittamalla tai sähköpostitse!


Pyydä tarjousta

Vastaamme tarjouspyyntöihin yhden arkipäivän kuluessa.

Luo kotisivut ilmaiseksi!